sommar

hemma igen.

grekland var ungefär som jag trodde; galet. lätt top3 på listan "bästa-upplevelser-genom-livet". thanks bros för att man fick dela den med er, var fucking awesome-o.

imorgon drar jag till skåne. underbara skåne. viken, som är min destination och där mina kusiner bor, kan ju vara bland de finaste platserna på denna jord. för att citera min mor, som för övrigt är lite mer pain in the ass idag än vanligt: "när viken är som bäst, då finns det inget bättre." och det är så sant!

efter viken så åker jag till frankrike för att spendera en vecka där med min underbara isabelle. dewd, jag kunde aldrig drömma om en bättre tjej. helt fulländad! tack för att jag får vara din!

igår var jag och såg tv on the radio på debaser medis. nästan så att det kommer in på den redan nämnda top3 listan, men bara nästan. rage against the machine på hultan förra året slår dem med ytterst liten marginal och det förklarar väl hur pass bra det var igår.

nu ska jag hänga tvätt och sedan ringa alex för att inta klassisk lökposition framför hans tv.

ha en fortsatt trevlig sommar!

snart är det ett faktum

den 15:e februari så bokade vi. om 48 timmar sitter jag troligtvis på en taverna nere i grekland i 25graders kvällsvärme och med en stor öl framför mig. framför mig sitter också troligtvis 5 grabbar. sebbe, richard, martin, nisse och jakob. när vi sitter där så kommer vi att ha 16 dagar till framför oss innan vi är hemma i stockholm igen. de 16 dagarna hoppas och tror jag kommer att innehålla minnen för livet.

just nu sitter jag hemma i stockholm. regnet smattrar mot rutan, mitt rum är ett bombnedslag och jag har resfeber för första gången i mitt liv.

grekland -09. snart är det ett faktum.

"du har paket att hämta"

it's been a while.

idag åker jag iväg igen. det bär av till värmland över helgen. ska på namnceremoni för issas morbrors son. långdraget, jepp, men det blir säkert mys.

om en vecka så drar jag. grekland. shit vad jag längtar. efter det så blir det skåne, följt av frankrike! jepp, bokade igår. det, om något, kommer att bli mys. jag och hon, en stuga i frankrike, en vecka.

nej, nu ska jag åka till forum, sätta in pengar på min mors konto, fixa internetbanken och sedan använda mitt presentkort på t12 under namnet bajslasse. hehe, undrar vad personen i kassan säger.

adios.

RSS 2.0