the one and only

imorgon är det nationella prov i svenska b. det låter sjukt tungt, men jag är faktiskt lite smått taggad. visst, det suger ju att man bara får 40min lunchrast under en skrivtid på sammanlagt 5h och att man ska skriva skiten för hand, men det kommer kännas så grymt skönt att gå till bussen efteråt och känna att man har genomfört det.

den första april kommer att bli en väldigt speciell dag. inte bara för att det är nationella prov och för att min äldsta bror fyller 25, utan också för att en historisk händelse kommer att inträffa. lars högmo kommer för första gången i hans liv gå till nacka gymnasium i mjukisbyxor.

men hur värt kommer det inte att vara? mjukisbyxor. en av de sakerna jag lätt skulle ha med på min lista om jag fick den klassika "vad skulle du ha med dig om du bara fick ta med dig tre saker till en öde ö?"-frågan. totally.




ännu en fantastisk illustration i paint. denna gång av "the mjukisbyxa", min vän och hustru.

ibland går det mindre bra

damn. hade bokförhör på die sache mit christoph för någon vecka sedan. det är en tysk ungdomsbok. jepp, lika tråkig som titeln. fick tillbaka provet om den idag. min lärare vill att jag ska kompletera 19e maj.

så nu ska jag faktiskt läsa den där boken och kompletera skiten dagen innan jag fyller 18. skönt.

fan vad tyska kan göra livet bittert för en ibland.

till råga på allt så har jag en skön budget som ska hålla fram tills 20e april(se bild nedan). för dessa pengar ska 3 födelsedagspresenter inhandlas och en liten skuld till rillemannen betalas. fråga mig inte hur jag ska lyckas med det...



27-28/3-09

det blev ingen isvak. men det kändes lite avlägset när man satt och munchade tacos och kollade på laila bagge.

gårdagen spenderades i en bil med rillemannen och myrlöfven och sedan på den sist nämndes landställe där sedan jakob the jew dök upp. så skönt att komma ifrån allt ett tag. bara ta det lugnt och inte göra ett jota. bra intiativ rille! mer av dessa spontana händelser, tack.

känner mig otroligt schleten efter veckan. frågan är om man orkar hitta på någonting ikväll? känns ju lite avlägset med en 2 liters cola framför en och vetskapen om att... jaaa.

nej, jag vet inte. är bara schleten. känns avlägset att röra på sig över huvudtaget.

gårdagens:
e: "asså kullman panga en ruta här när vi målade här förra sommaren!"
j: "kullman hade sönder en lampa en gång på en fest."
l: "och?"

fan vad jag vill till grekland. bort från den här skiten.

dagens låt:



vad händer?

det var ju vår. nu får ju fan vintern ge sig! du har haft din tid, now fuck off!



update

livet leker. är högt över nice-nivån nu.

ni är bäst och du är du. obeskrivlig.



faktiskt

fyllebloggandet. det man ångrar dagen efter. det som är ärligt. i alla fall för stunden.

jag saknar. faktiskt.

jag älskar. faktiskt.

egentligen.

fast det är en hemlis, så säg det inte till någon.

lostprophets

satan vad jag nötte de här förr i tiden. lostprophets.










atc

detta får mig att tänka på sommaren, rillemannen och chokladfabriken.





båtluff -09. det kommer bli sjukt.

dj nejs feat. lbsi

efter mitt senaste inlägg så borde man kunna konstatera att jag i alla fall inte är emo, som min bror antydde på att jag var för ett tag sedan. så det så!


psspss


imorgon är det g-prov i naturkunskap b. det är evolution och det är megatråkigt. jag är så glad över att jag inte valde naturlinje, hade ju dött av för lite intellektuell stimulans.


ksskss


känns så otroligt ovärt att plugga till det här provet. för att...
1. vi har precis skrivit en uppsats om skiten och...
2. jag har fått mvg på allt jag har gjort i kursen så jag tycker jag kan få mitt betyg och gå hem och sova.
men icke. och till råga på allt så har ju schemaläggaren lagt de kvarvarande 50p naturkunskap b från ettan över hela läsåret vilket blir en lektion i veckan alá 1h 20min. det suger helt enkelt.


slinkslink


så nu återstår två alternativ:
1. plugga till provet, gå dit imorgon, vara arg och skriva det.
2. skita i provet, dvs ta sovmorgon, dvs sjukanmäla sig och inte gå till skolan alls.
det sista alternativet låter mest lockande. får se hur jag gör.

till sist: jag ligger fortfarande på en stadig nice-nivå, min helg har varit schyst och dj nejs rockar fett!


misse

det går uppåt

ibland så känns ju verkligen allt bara otroligt tråkigt och ovärt. jag tror ni vet vad jag menar: skolan ger mycket plugg, vädret suger, ingenting händer, skolan ger mer plugg och du går runt och är konstant trött för att du sitter uppe och inte gör ett dyft av nytta om nätterna.

men det kommer en vändning och jag tror att min har börjat. i alla fall om man ser till den här kurvan:





jag var nere på "bra/ok" i gladhet under v.8. sedan vid sportlovsveckans start så gick min gladhet upp direkt, dock inte så himla mycket eftersom det inte verkade som att jag skulle göra något vettigt under lovet mer än att löka. men ett lov är alltid ett lov och då känns allt mycket bättre, därav höjningen av gladhet.
under halva veckan så höll jag mig på det stadiet jag nådde redan första dagen av sportlovsveckan men i mitten av veckan hände något; jag åkte till åre. detta fick min gladhetskurva att skjuta i höjden och efter en stegvis höjning under dagarna jag var i åre hamnade jag uppe på stadiet "nice" som är ett stadie jag inte tror att jag har varit uppe på sedan jag bokade greklandsbiljetterna! ganska så ovanligt alltså. tyvärr så gick det ner lite när v.10 började vilket är förståeligt eftersom skolstart alltid är lite tungt, men jag håller ändå en stadig "nice"-nivå.
nu får vi hoppas att det håller i sig framöver och jag tycker faktiskt att det ser ljust ut. ett bra exempel på detta är att det är fredag imorgon. inte vilken fredag som helst heller: det är 6:e mars och i fyller år. så det är nice helt enkelt!

20.18 - bedtime

har suttit och nickat till på varje lektion idag, så nu får det vara nog. det blir helt enkelt att inta sängen.

jag tror inte att jag har gått och lagt mig så här tidigt sedan lågstadiet.

godnatt!

solnedgång

åre i 3 dagar innehöll allt som åre i 3 dagar ska innehålla. allt ifrån sköna skåningar och skidåkning till duschning och apples to apples. grabbarna var till och med på plats! det var så jävla nice att träffa dem och få höra vad de fakkerserna hade haft för sig där uppe och tillråga på allt uppleva en dag och kväll med dem jag sällan kommer att glömma. tack grabbar, det var fucking awesome!

i know it's strange
another way to get to know you
you'll never know unless we go
so let me show you

de andra två dagarna då? ja, vad ska man säga? sjukt mys, sjukt kul och bara allmänt grymt! eklunds/anderssons är jättetrevliga och i:s kompisar är riktigt härliga människor!

i know it's strange
another way to get to know you
we've got 'til noon
here comes the moon
so let it show you
show you now
-

har kommit på att skidåkning är så otroligt nice och något jag älskar (bara för att låta lite bögig). jag menar: bara tanken på att sätta på sig ett par skidor ger mig rysningar (bara för att krydda bögigheten ännu mer). så nästa säsong blir det fan till att skaffa sig ett par riktigt schyssta skidor och ett säsongskort i hammarbybacken, annars kommer jag inte överleva (too much, i know).

600 mil längs taggtråd
jag kastar tärning med djävulen
mitt liv blev bara en skamfläck i historien
men den är min och jag vill slösa den på dig

för övrigt: det blir officiellt ikväll, eller hur?! (hint hint)
en sak till: jag och jäger går fan inte hand i hand och den där snukken satte sig som en mastodontdildo i anus. ja jävlar!

600 mil längs taggtråd
jag kastar sten mot himlen
min kropp är bara ett skal utan mening
det ekar mindre när jag fyller mig med dig

nu ska jag skriva om tyrranosaurus rex och sätta ihop mitt fotoarbete. imorgon är det skola. nuff said.

jag vill bara ha dig




RSS 2.0