gillare

det är konstigt att man saknar er redan efter 12h även fast man egentligen hatar er. det är nog bara för att ni är så jävla störda i huvudet och inte friska för fem öre. gillare.

9 to go

ett par dagar spenderade i misärskär och sedan midsommar på eriks land. en härlig första vecka av sommarlovet som har satt sina spår. inte minst i kroppen. jag är fan helt slut.

det bästa med att ha sommarlov är när det slår en att man faktiskt inte behöver göra läxor eller plugga. det är så obeskrivligt skönt.

har inte så mycket att säga. hjärnan hänger lite på snedden efter allt som har hänt, en skvätt ur funktion.

bilder från misärskär kommer upp i någon av kommande dagar. det blev ett par godbitar som det bör bjudas på.

glad sommar!

the boss

shit. konserten i söndags var riktigt, riktigt bra, men detta slår allt. jag får rysningar ner längs hela ryggen, ut över armarna och ner över benen. jag måste börja lyssna mer på bruce.

nu förstår jag varför han kallas the boss.



ett borde som blev av

nedför trappan. svänger förbi den elaka tanten och tar mig en cola. nedför trappan, bort genom den kalla gången, uppför stenarna, framme.

bettan spinner så härligt mot asfalten, colan släcker törsten, slalomsvängarna blir bara härligare och härligare desto snabbare det går.

jag tittar upp bland molnen och tänker "nu är det sommarlov. och detta borde jag blogga om när jag kommer hem."

snark

kan den här jävla sjukdomen försvinna snart eller?! börjar bli så trött på att gå runt och vara sjuk och må dåligt.

snark.

suck

jag har inget emot att ha fest, jag tycker bara att det är sjukt roligt. men att min dörr blir insparkad av någon av mina vänner och personen sedan inte vill stå för det och be om ursäkt, det tycker jag är jävligt dåligt.

fan va trött man blir ibland. suck.


RSS 2.0