valkyria

bra film. se den. tack sebbe.

som det ser ut nu: ringer inte "om en liten stund". det är ju en defenitionsfråga, men ändå. hoppas man ses i alla fall, för det vill jag.



överallt, hela tiden

det har nästan skapats en historia bakom den här låten...

 



...den verkar vara överallt, hela tiden. och jag gillar det.

then love until we bleed

then fall apart in parts

jag undrar hur många gånger man kommer ha dött innan sportlovet. i den här farten lär det bli en del.
nej men helt seriöst, jag går fan sönder av allt plugg. sannerligen oskönt.
och det blir ju inte bättre av att jag inte sover ordentligt om nätterna...
...men det är det värt!

i need you
to need me

kleerup till peace and love


smk -

lär henrik fel.

oj oj oj. att man mitt i all plugghysteri ändå kan känna sig otroligt lugn och glad. jävligt skönt.

imorse tänkte jag: "fan, det är redan tisdag. snart är det ju helg igen!" och vet ni vad? imorgon är det fan onsdag. då kan man ju faktiskt börja tänka på vad man ska göra i helgen. och det är faktiskt jävligt uppiggande även fast man, som det ser ut nu, inte har ett skit planerat.

synd att man inte träffas lika ofta som man vill. känns som att man borde göra det. träffas mer menar jag. jävligt tråkigt faktiskt.



har en oskön vecka framför mig

jepp, för jag har så galet mycket att göra i skolan nu så att det känns som ett skämt. kanske inte ser mycket ut, men det innebär i alla fall att jag måste plugga iprincip varje dag i en vecka...

svenskaprov - tisdag 27/1
egen lektion i historia - torsdag 29/1
idrottsläxa - torsdag 29/1
tyskaläxa - fredag 30/1
en uppgift i fotografiskbild - måndag 2/2
uppsats i samhällskunskap - måndag 2/2
ett filmprojekt i engelska - fredag 6/2
sedan ett stort arbete i naturkunskap någon gång framöver också och ett gigantiskt tyskaprov på det vecka 7. ändå så sitter jag här och lyssnar på kleerup och inte pluggar ett skit. dåligt lars.
ser, som ni säkert förstår med det där schemat, redan fram emot morgondagens fika.

en annan oskön grej är att jag har 120 kronor att leva på t.o.m. den 20e februari. fråga mig inte hur jag lyckas.
en skön grej är däremot att min helg var awesome och att jag troligtvis drar på både peace and love och hultsfred.

frågan kvarstår dock: när ska jag genomföra min kidnappning?

nytt inlägg

iförrgår: fredag; schlaf på s:t eriksplan. mycket mys.

för någon timme sedan: lördag; poker hos kullman. mycket nås. kom trea.
senare lördag: hos richard. cpdynga som fortfarande håller i sig. beef mellan h-boy och rilleman(vad fan är dealen?). s:t eriksplan kommer till nysätra och schlafar. mys.

ha en fortsatt trevlig söndag. idag ska jag plugga.

trött kille

har jag varit idag. gick upp cirka 4 timmar för tidigt. käkade en halvgod bolo på forum till lunch med ett trevligt sällskap bestående av filippa och linn. jag och filippa frestade oss sedan med lite godis på konsum vilket nästan gjorde hela min skoldag. har sedan jag kom hem vid 17-tiden nästan bara legat i samma position som jag ligger nu; i min säng med laptopen i knät, iklädd mjukis och en soft t-shirt. jo, jag har ätit middag också och till och med gymmat, men det räknas inte.

helgen är snart här och det är inte vanliga planer som smids inför denna helg. åh nej kära läsare, detta är inte vanliga planer. historia kommer att skapas, tro mig, och det kommer troligtvis bli höken som får äran att skapa den. jag återkommer med detaljer.

dagens funderare: ska man åka till hultsfred eller peace and love?
dagens "kommit på": the killers är överskattade.

hundrafemtio

möt mig där båtarna rullar ut
senare idag.

sovmorgon och två lektioner. komma hem och däcka på sängen för att sedan skynda iväg till stan. sedan the holiday med världens snyggaste man; jude lag. en helt okej onsdag när jag egentligen ska sitta hemma och plugga.

musiken rullar
de har glömt allt de saknar på dan.

kids

måndag. snö. knarrande under fötterna. skönt på sitt sätt.

men jag vill fortfarande ha vår. en härlig, solig eftermiddag, med mgmt - kids i öronen, rullandes ned för den lätt sluttande gångvägen mellan järlastation och finntorp, på en longboard. då mår man bra.

men det scenariot får jag nog vänta på. dels för att min ipod vägrar fungera så att jag inte kan lägga in ny musik på den och för att det faktiskt fortfarande är janurai. men drömma kan man ju, eller hur?

jag tog mig tid till att gymma idag, följt av en bastu. båda delarna var ganska ensamna med tanke på att min bror är förkyld och inte kunde hänga med. men som en god vän sa till mig för några dagar sedan: "det kan vara skönt att träna själv ibland, för då får man tänka ordentligt."

och visst stämmer det. men jag tror att jag tänker för mycket ibland. och just nu så tror jag att det kanske inte är så jävla bra.

jag och william ska för övrigt skriva ett arbete om tyrannosaurus rex. jepp, den feta dinosaurien. när vi kom på den idén så kom vi osökt att tänka på dino riders, kult barnprogrammet från 80-talet som sedan även blev leksaker. bara vi som får nostalgitrippar utan dess like?



knas

och så skulle man summera helgen. en helg som blev ungefär som jag hade tänkt mig.

som vanligt så är det alltid en kväll då det inte händer ett piss. den här helgen var det fredagens tur att vara en sådan kväll. detta styrdes ändå upp med en omgång poker hemma hos sebbe i sickla strand. jag kom som vanligt försent, som den tidsoptimist jag är, och de övriga deltagarna (ludvig kamlin, dan setterquist, sebastian svanström och marcus kullman) var måttligt roade av detta. men det var ändå ett glatt gäng som hade samlats kring det nästan runda bordet i sebbes kök, i alla fall till en början...
spelet sattes igång och jag plockade upp bra händer under hela kvällen (tror nästan jag hade 10 pockets under 2-3 timmars spel) och satt som chipleader nästan från start till headsup, där jag mötte sebbe. efter att vi skickat markerna mellan varandra ett tag så slutade det hela med att jag hade en jävla röta. jag plockar upp J-6 suited och sebbe låga pockets (tror det var femmor). jag sitter på mer marker än sebbe, han går all in och jag callar för att jag inte orkar mer. jag träffar 6an på floppen, en kneckt på turnen och en till 6a på rivern och slår alltså ut sebbe med en kåk. sebbe blir jävligt bitter, vilket är förståeligt eftersom han hade en bättre hand än mig, men man måste ha tur i kortspel också.
den sista handen speglar kvällen ganska bra; jag hade ibland en jäkla tur och vann ganska ofta från underläge. detta blev min första seger sedan dalarna i sommras, vilket var otroligt skönt och gav mig tillräckligt med pengar för att kunna hyra film kvällen därpå. nä, nu ljög jag, men nästan i alla fall...

och så blev det lördag. en lördag som faktiskt spenderades nästan bara i sängen, tittandes på teve.
vaknade runt 14, käkade lunch och lökade fram tills klockan 19 ungefär då det var dags att gå och hyra film. det var saw ett, två och tre som stod på tapeten och det blev även en släng av notting hill. somnade runt 06.
summering av lördagen: massa lökande och en massa mys.

söndagen sedan. detta var väl den dagen som blev minst som jag hade tänkt mig. vaknade vid 12 och mös fram till klockan 15. kollade sedan var min bror höll hus och det visade sig att han var på väg hem från linköping där han hade spenderat natten med att fira sin kompis som fyllde år. jag var taggad på gymmet och gav min käre bror ett förslag om att gymma och basta, men bror min kände att han inte orkade. då kom jag på att det är innebandy på söndagarna! så jag käkade en snabb lunch och drog sedan iväg till samskolans idrottshall med min far för att spela innebandy i en och en halv timme med grannarna här i området. det var som vanligt; inte så mycket till utmaning och en del prickskytte, men ganska roligt.
kvällen har sedan spenderats med min vän coca-cola flaskan och lite pluggande. de två måste gå hand i hand, annars orkar jag inte det andra.
nu tänkte jag lägga mig i sängen, kolla klart på lazio-juventus och gråta lite över att jag har fem dagar av skola framför mig...

det snackas för övrigt om p&l i sommar. jag taggar redan nu och troligtvis blir det bland annat skedning med marcus. mycket mys måste jag säga och jag hoppas innerligt att det kommer att vara många sådana här tillfällen, som man inte kommer ihåg, på den festivalen:



släckta gatulampor

en till timme spenderades nere vid badudden. fin stjärnhimmel och frusna näsor; mysigt helt enkelt.

vad är upp ikväll då? jo, som det ser ut nu så kanske jag hookar med alex &:c senare, eller lirar poker. vi får se.

saker att konstatera efter 19.37 av en fredag...

linn ser mycket från satsfönstret.
william är otroligt mystisk på lektionerna, me like.
historier som har gått genom mer än en person ska man alltid ta med en nypa salt.
det är fan kallt ute.

nytt blandas med gammalt

det där med att detta kommer att bli en ny era stämmer ju faktiskt mer och mer. kompisar börjar till slut bli tillsammans, jag hänger mer med william (vilket är sjukt nice! puss på dig sötis), jag börjar ta promenader (vilket inte alls är likt mig) och stora planer blir inte av... helt enkelt en ny era av både ris och ros. men som alltid, man kan ju inte få allting, eller hur?

imorgon är det fredag. detta innebär att man har cirkus 2½ dag på sig att "återhämta sig" från skolveckan, vilket oftast blir raka motsatsen. i början av veckan så hade jag planer för fredagen, men de lyckades mina föräldrar att sumpa. istället har jag nu planer för lördagen, vilka jag själv höll på att sumpa, sorry. sedan blir det ju söndag och då hade jag tänkt att återinföra ritualen att först äta middag, sedan gå och gymma, basta och avsluta med att summera vad jag har gjort under helgen. den nya eran kommer att få lite inslag av en gammal, men det är sånt man får tåla.

jag har förresten precis varit i val thorens med familj, kusiner och moster. sjukt nice vecka! har dock inga bilder än, men det får bli en annan gång. istället en bild från alpe d'huez från våren -08, bara för att få med skidkänslan.



sjungande vatten

det finns nog inget bättre än att somna framför teven efter en lång skoldag. skoldagen idag var i och för sig inte så lång, men i alla fall...

dagen har inte bara erbjudit en slummer framför teven. den har även erbjudit följande:

- faktiskt riktigt fint väder. stämningshöjande så här i januari!
- en helt okej skoldag med allt ifrån retandes kompisar till äcklig lax.
- 40 minuter sittandes ute i kylan bara för att jag är dum nog att ta fel på tiden på en timme.
- 2 stycken kaffe på sekunden efter 40 minuter i kylan.
- en lång promenad med sjungande vatten, lite för tygiga converse och frusna läppar.
- middag med familjen.

nu återstår det bara att löka framför datorn, pilla sig i naveln och lyssna på musik fram tills klockan blir alldeles för mycket och sedan gå och lägga sig.

ha en trevlig kväll, min kommer nog bli awesome.

en ny era

ber om ursäkt om de förra inläggen gjorde folk upprörda, var inte alls min mening. jag var nybliven singel, desperat att skrika ut hur cool jag var osv osv. hoppas ursäkten blir godtagen.

eftersom jag nu har bestämt mig för att fortsätta blogga så måste jag be om ursäkt för detta också, eftersom jag lovade att sluta. så förlåt än en gång. jag känner dock att det blir lite som en ny era i mitt liv, en era där jag inte hade tänkt att skriva saker som kanske inte är så jävla bra att skriva. tror ni förstår vad jag menar. so here it goes...

RSS 2.0