soluppgång

det blev åre i alla fall. det trodde man ju inte när man vaknade imorse och sprang ner till badudden för att fota soluppgången. jepp, jag vet, sjukt ambiöst. varför? jo, för att mor ringde mig kl 07 och sa "det är en fantastisk dimma över sjön och snart kommer solen att gå upp! gå ner till badudden och fota lite, kan ju vara fint till din fotouppgift du har under lovet." jag tänkte "ah, what the hell!" tog mig i kragen och gick ner.
i alla fall: mina böner har blivit hörda! jag har gått och längtat efter att få sätta på mig ett par skidor sedan... ja, egentligen sedan jag kom hem från val thorens, men det var först för 2 veckor sedan jag fick riktig abstinens. det kanske finns en gud trots allt? fast... vid närmare eftertanke så... nä. jag ska inte vara den som är den, men... nä. det lär bli nice i alla fall. så får man träffa grabbsen också, som tydligen har the time of their lifes där uppe. göttmos helt enkelt. vill spola fram 24h, för då sitter jag på tåget.

note to self: bit dig aldrig i läppen igen. det är ju bara stört onödigt.



dålig uppdatering

så här kommer det senaste:

bajs-lasse ska bajsa precis som bajs-lasse gör bäst. sedan ska bajs-lasse klä på sig dagens outfit (gråa mjukis byxor, gamla kalsonger, äckliga strumpor och en gigantisk t-shirt). efter detta ska bajs-lasse gå ut med hunden.

resten av bajs-lasses oroligt händelserika dag är oplanerad.

nej juste! det är fotboll ikväll!

oscar

såg "bejnamin buttons otroliga liv" i fredags. sjukt bra film. tydligen så är den så bra så att den har fått 13 stycken oscarnomineringar. vet inte om det är kryddat eller om den faktiskt är värd det, men det var i alla fall en av de bästa filmerna jag har sett. gå och se den om du inte redan har sett den!

idag blir det nog att löka, fota lite i snöstormen, lira innebandy och sedan eventuellt ett besök i tallbacken/spela poker.

fick för övrigt med mig en skylt hem igår:


ed phones

en perfekt fredagskväll. nuff said.

my mind has changed
my body's framed but god i like it

lördag. inta duschen strax, ett måste med tanke på sår på halsen och det som kommer på köpet. bort till alex. maximal lökning. ikväll: bonka bärsen helt enkelt.

my heart's aflame
my heart is strained but god i like it

nya hörlurar sätts på i nästa vecka. de kommer spela en jävla massa teve på radion -

when the moon is round and full
gonna teach you tricks that'll blow your mongrel mind





got a curse we cannot lift
shines when the sunshines shifts
there's a curse
comes with a kiss
the bite that binds
the gift that gives

a wolf like me

what to do?

klockan är ett. det man har gått och längtat efter sedan jullovets slut är här. man har 227 timmar på sig att göra vad man vill. så vad gör man?

allergisk?

ofta jag har gått och blivit allergisk mot nötter?! fan, detta måste kollas upp. skulle ju suga big time om det vore så.

"Symtomen utgörs av snabbt inträdande klåda i munnen, kräkningar, nässelutslag/urtikaria, eksem, nästäppa, snuva, andningssvårigheter, magont och i värsta fall livshotande chockreaktioner."
text hämtad från http://allergi.nu

gun

damn. det här är inte bra, inte bra alls; jag vill åka skidor!
efter att ha sett "seven sunny days" två gånger om, kollat på olika skidor jag vill ha på internet och t.o.m. checkat in jon olsson videoblogg så är jag helt stört sugen på att åka skidor. kötta ner för berget med mängder av puder sprutandes upp över kroppen - pow pow pow - fan va nice! det sega med det hela är att jag inte ser någon skidåkning i sikte. i värsta fall får jag vänta tills nästa säsong, men det vill jag inte! jag vill åka nu!



jag får rysningar. obeskrivligt.


på önskelistan: ett par salomon gun. verkar störtsköna!

bajs-lasse ska bli journalist


it's on

det är bokat. grekland, 17 dagar med grabbarna. det kommer inte bli nice, va? ja, jag är taggad.

fredagen spenderades först i ormingehallen med martin, erik och richard. vi satt i sekretariatet, drack gratis kaffe och kollade på erik och richards p94or när de vann över djurö-vindö i division 3 med 4-2. det låter ju inte så mycket för världen, men det var faktiskt sjukt nice! helt klart något som bör göras om. senare på kvällen drog vi hem till alex. det var trevligt och lars dansade nykter för första gången i sitt liv.

alla hjärtans dag spenderades ute i skogen. kommit på att jag är tung på att laga mat, med viss assistans. mysmys.

idag har jag åkt hem från skogen, vunnit en poker tunering och strax ska jag äta för att sedan gå 200m, sätta mig i alex soffa och äta upp hans chips.

detta kommer ses tillbaka på som en mycket värd helg.

en jävligt skum grej förresten (tar det från början):
i 5an så hade jag ett internetförhållande med en brud från myrsjöskolan. det gick åt helvete, men under tiden så fick jag några av hennes polares msn. på sistone har jag börjat hänga med en tjej och när vi satt och inte gjorde någonting hemma hos mig för ett tag sedan så snirklade vi fram att hon också gick på myrsjöskolan förut. jag frågade henne om hon hade någon gammal msnaddress from the old times och det hade hon. jag söker på hennes gamla msnaddress på min msn och tror ni inte att jag har henne som kontakt?! lite galet.




vi flyger med polish airlines. men vafan, det blir nice.

bergsjön glittrade till svalorna

och jag såg dig bilda pakt med
myggorna, bilvraken och tistlarna

fan vad mycket minnen man har ändå. speciellt från de senaste åren såklart, men förstå vad mycket man har varit med om egentligen och hur mycket mer man ska få uppleva. galet när man tänker på det.

flickorna kysste grodorna
grodorna kysste flickorna


när jag tänker tillbaka på minnen så blir det oftast sommarminnen som visas framför mina ögon; polare som skrattar, tystnaden som finns under vatten, ljumna kvällar, mer polare som skrattar, högstadietider, västkust och skåne, fotboll, rök, en smula skateboard, lite mer polare som skrattar, prag, föregående båtluff och kommande båtluff. det roliga är att inga av dessa minnen hade funnits om man inte hade haft vänner. så se till att ta vara på dem. både minnena och vännerna.

i mitt mörker finns plats för fler

livet är bra konstigt och underbart ibland.

och meningen med livet
var mest den känsla som kom och gick
kristian anttila - benjamin och jag

kolon d

om du, precis som jag, sitter och har aboslut astråkigt och ingenting att göra så rekommenderar jag dig att besöka http://warpdrive.se. där kan du få dig ett gott skratt som livar upp din tråkiga torsdag!

sthlmsgruppen

att bli fotograferad i fotostudio måste vara det svåraste man kan utsättas för. allt blir så stelt. hoppas att bilderna blev bra i alla fall. men men, vi får se.

båtluff incoming!

jepp, i helgen ska det bokas. när detta är gjort så kommer det sprida sig en sådan längtan, glädje och taggning i min kropp som jag inte tror att världen kommer ha skådat tidigare. det ska bli så jävla fruktansvärt, otroligt, underbart, galet roligt att åka iväg med grabbarna!

greece alá båtluff -09 it is!
 

jakob cohn



nils klintberg


alexander höwitz



erik myrlöv



sebastian svanström



martin axelsson



richard blom

det lär ju bli spårat...

träsmak

19 till 22.30. sedan kan man ju räkna bort 20 minuter pga paus, men cirka 3 timmar satt jag på en otroligt hård, så kallad, stol som jag nästan skulle klassa som värre än skolans och kollade på muntra fruarna i windsor, en pjäs av william shakespeare. usch säger jag bara. usch. det är inte så att jag har något emot teater, inte alls, jag ska ju faktiskt läsa scenisk gestaltning i 3an, men något jag har emot är dålig teater och tyvärr så tillhörde den här pjäsen den kategorin. så tankarna svävade iväg på om man kanske skulle ta den där 22.22 bussen i alla fall men så blev ju inte fallet eftersom jag sitter här. jävligt tråkigt faktiskt.

imorgon blir det att plugga tyska, gå och fixa frillan inför torsdag, plugga lite mer och sedan gymma. om inte någon tar 22.22bussen. man kan ju alltid hoppas.

god natt.


den lille strikes back!

jag har hört att när klockan är t.ex. 20.20 (som den var alldeles nyss), dvs två likadana siffror efter varandra, så tänker någon på dig. stämmer detta? jag tror fan det. för det lär ju vara en jävla massa som kollar på klockan när den t.ex. är 20.20 och tänker "shit, jag undrar vem som tänker på mig nu? kanske den där bruden jag hookade med i helgen eller min mormor eller mina salta pastiller jag har på skrivbordet eller min överkörda hamster som jag av någon anledning har i min byrålåda?" ni förstår vad jag försöker säga: någon borde tänka på dig bara i ren hast när de egentligen undrar över vem som tänker på dem själva. alltså så stämmer detta påstående.

förresten1: besök alexander höwitz nya blogg! http://alexanderdenlille.blogg.se
förresten2: köp resorb, det är fan bra skit.

life is what you make it













från klarhet till klarhet

"vi är halvvägs genom gymnasiet och den halvan vi har framför oss kommer att bli den bästa tiden i våra liv! skål!"

festen hos erik var en av de bästa kvällarna jag har haft i hela mitt liv. den innehöll fan allt och jag tror inte att någon som var där kan säga att den inte hade roligt. det säger en hel del om hur kvällen var.

middagen - superb
folket - underbart
fyllan - perfekt
grabbarna - på plats

alla ingredienser som talar för en lyckad kväll var där och i exakt rätt mängd. tack för en grym fest erik!

lördagen började med att jag vaknade upp hemma hos erik med fötterna i nyllet på calle meuller, helt ok. sedan blev det bakispizza på hasses och hemfärd för att svida om och dra in till staden med höken. bussresan dit vill jag inte ens tala om. det var nog den värsta och roligaste bussresan jag någonsin upplevt.

hur som helst: i staden bjöds det på ett lökigt museum besök följt av att lämna tillbaka ett par byxor och mcdonalds-filosofi. en riktigt nice eftermiddag! sedan: middag med familjen på söder. hem till martin och kolla på braveheart. en riktigt soft lördagskväll.

imorgon blir det barista med höken och rille och troligtvis gym med bror. nu ska jag gå och lägga mig med en huvudvärk som har hållt sig hela dagen.

något att tänka på: vilka människor i ditt liv är det som du verkligen älskar mest? vilka kommer att finnas där för dig när du har fastnat med kuken i bildörren och glömt kakan i ugnen? tänk på det och när du har kommit på vilka de är så tycker jag att du ska spendera så mycket tid med de personerna som möjligt. det hade i alla fall jag tänkt att göra framöver.

over and out - en renoverad lars högmo

förresten: blire nå donken eller?

och jag minns dig innan sömnen tar mig

illervägen

ölen är packad, bongen är packad och snart är jag detsamma. ikväll blir det ett sjuhelvetes röjj! grattis än en gång erik!


 

hanochkompani





och jag minns dig innan sömnen tar mig

så tyst där i mitt bröst

jag har hittat en ny vän. den är 20 minuter lång, börjar på kristian anttila och slutar med oceaner. tror vi två kan bli bästisar ett tag framöver. helt klart.

på fredag blir det galet. inte i den bemärkelsen att något ska trashas, utan i den bemärkelsen att bara ha så jävla roligt. och eftersom att uttrycket "det blir vad man gör det till" stämmer, så vet jag att det kommer bli så. jävligt roligt.

jag vill att du ligger vaken som jag


filmtips

tips till alla hemmasittande lurkar ikväll: se accepted på tv6 kl 21:00. skön film.

"Amerikans komedi från 2006. Bartleby Gaines är på väg att få avslag på samtliga av sina ansökningsbrev till högskolan, vilket inte kommer att mottas bra av hans föräldrar. Åtminstone är han inte ensam om detta då många av hans kamrater är i samma position. Vad gör man om man riskerar att möta ett öde som butiksbiträde? Man grundar en egen högskola så klart!
'Accepted' är producerad av Tom Shadyac ('Bruce Almighty') och Michael Bostick och regisserad av Steve Pink.
I rollerna: Justin Long, Blake Lively, Jonah Hill, Maria Thayer, Adam Herschman, Lewis Black."

framtidsplaner

varit ute och röjjt hela natten. båten går klockan 05. hinner precis med den. har börjat nyktra till. sätter sig i fören, är vittne till en soluppgång och knäcker en bärs med sina bästa vänner. det är sommar 09 och man har hela medelhavet framför sig.

och torka gruset från en barnakind

robert kan ju faktiskt sjunga också. minns när jag såg det här på teve. klockren!






det är ändå vägen jag valt

till att börja med: grattis på 18årsdagen erik myrlöv!

till inlägget...

lördag: otroligt mycket lökande under eftermiddagen. middag. sedan chips, godis, läsk och så som i himmelen. mysigaste kvällen på länge.

söndag: vakna. ta det väldigt lugnt. lite så. english breakfast. ut i kylan med hunden. spela innebandy med grannarna. middag.

och nu sitter jag här. min otroliga bitterhet över...
1. att min uppsats inte gick att skriva vidare på p.g.a. fel wordversion och
2. att det fattades en codec-fil när jag skulle testa att klippa ihop lite filmsnuttar till mitt engelskaprojekt
...har lagt sig. det löste sig nämligen! kom på att jag kan skriva uppsatsen på min käre fars dator, jag installerade lite programvara till kameran och så hittade jag ett annat filmredigeringsprogram. fantastiskt! nu är det bara segt att man inte kommer att ses förens imorgon. troligtvis i alla fall. eftersom jag måste fixa den här uppsatsen och spela in lite engelska.

om jag blir klar med både uppsatsen och filmandet ikväll så kommer jag bara att ha 2 lektioner imorgon och sluta vid 11.10. det kan det ju vara värt, så nu ska jag fortsätta jobba.

för övrigt så kom jag igår fram till under mycket navelpetande och teve-sappande att designer tomas från tv3 måste vara den största töntbögen ever! fan, håll dig till antingen svenska eller engelska! att blanda låter ju bara helt förjävligt.



RSS 2.0